Cardiff

Cardiff fik et besøg af os da vi alligevel var i syd England.
Jeg havde planlagt at vi skulle til Cardiff og se fodbold. og selvfølge skulle vi også rundt og se byen. 

Cardiff er hovedstaden i Wales og har godt 361.000 indbyggere. Byen ligger ved sydkysten og er også en havneby.

Vi havde parkeret vores bil i et parkeringshus lige ved siden af Cardiff Principality Stadium som er et fodbold og Rugby stadion som har fået 5 stjerner af UEFA som betyder at det lever op til alle kravene for at være vært for finalen i UEFA Cuppen. vi forsøgte at få en rundvisningen men det havde lukket. 



Vi startede med at besøge Cardiff Castle som er deres borg i gotisk stil og bygget på resterne af normanniske og romerske ruiner. Her kan man gå på muren, komme ind i slottet og komme op på et udkigstorn og se ud over hele byen. 




Der efter gik vi forbi Cardiff National museum som er meget smukt udefra. Vi havde desværre ikke tid til at komme derind.



Vi besøgte byens shoppinggade som er flere forskellige gader og i midten er Cardiff Market som er et market der handler med mad, frugt og div souvenir og de havde en masse butikker med div kort. 







Inden fodboldkampen fik vi frokost på Pieminister hvor man kan på Pie med kartoffelmos og brun sovs.. det smager vidunderligt og ligger mange steder i UK. 



Vi sluttede dagen af med at tage til Cardiff FC City Stadium og se Cardiff FC - Huddersfield. 






Fantastiske 8 timer i Cardiff

TAK FORDI I LÆSTE MED 💕
FRA ROLF OG LAURA

Ingen kommentarer