24 timer i Amsterdam




Et lille stop på vejen til vores efterårsferie i Frankrig. Vi kørte fra Danmark, og skulle hente resten af vores familie i Amsterdam, som skulle flyve fra Danmark. Vi valgte at køre sammen med mine forældre i bil og dagen før vi skulle hente resten af familien, så vi kunne opleve lidt af Amsterdam. Amsterdam er en Fantastisk by, men vi havde desværre ikke tid nok men vi nåede så meget vi nu kunne. 

Vi kørte fra Stenlille på Sjælland hvor mine forældre bor kl. 04.30 natten til fredag og ankom kl. 16.00 i Amsterdam der var 864 km. Vi boede på Ibis ved Schipol lufthavnen og kørte ind til Amsterdam Centrum hvor vi parkeder vores bil i p-hus. Parkering i Amsterdam er ca. 6 € i timen. 

Fredag:

Da vi kørte ind til Amsterdam havde vi fundet en restaurant, hvor vi alle kunne tåle maden. (jeg har mælkeallergi og min mor er multiallergisk) Den lille restaurant lå nede af en lille gade fra en af de mange kanaler, de serverede pizza og skulle være berømt for deres pizzaer, restaurant hedder "De Pizzabakkers" det vist sig at være en lille gaderestaurant med både pladser inde og ude. vi havde ikke bestilt bord men vi var heldige at få et bord på gaden og deres pizza var helt fantastiske.





Bagefter gik vi en tur langs kanalerne og ned til Red Ligth Distric. Red Light er et meget livligt kvarter, som primært er kendt for prostitution, hvor kvinderne tilbyder sig selv i vinduerne.







Lørdag:

Da vi stod op og havde spist morgenmad på hotellet, kørte vi ind til byen, for at sejle med en kanalrundfart rundt i kanalerne, som er en smuk oplevelse, som koster 18 € pr person.  





Derefter gik vi op til Tulipanmarket hvor vi købte silketulipaner og tulipanløg til vores altankasse derhjemme.


Det er helt sikker en by vi skal tilbage til i løbet af kort tid. 


 


1 kommentar